Skip to content

Jelena Rozga: Odgojena sam da čvrsto stojim na zemlji

jelena-rozga

Jelena Rozga, uveliko ovih dana promovira aktualni singl “Život je čudo”, a za “Puls online”, prisjetila se djetinjstva i najljepših trenutaka iz tog perioda

-Na djetinjstvo me uvijek podsjeti balet, moja prva predstava, opera “Aida” u kojoj sam sudjelovala na manifestaciji “Splitsko ljeto”. Kroz glavu mi prolete scene kada sam kao devetogodišnja djevojčica igrala malog crnčića. Rado se sjetim i veselih igri u dvorištu kuće, penjanja po ogradama, igranja tenisa. Ja sam bila Boris Becker i uvijek pobjeđivala – kaže kroz smijeh Jelena.

Iako je završila osnovnu i srednju baletnu školu, Jelena nije nastavila tim putem.

– Jednostavno dođe u životu trenutak kada se zasitiš nekih stvari. Iako je balet bio moja velika ljubav, ipak je ljubav za pjesmom bila veća. Dogodilo se i da je grupa “Magazin” tražila novu pjevačicu i da je mama nazvala Tončija i imala tu sreću da izabere baš mene. Nisam niti trenutka dvojila ostavljam li baletne papučice ili uzimam mikrofon u ruke – priča ona.

Jeleni su u svemu roditelji bili velika podrška.

– Svaku moju odluku će uvijek podržati, pa čak i onda kada se ne slažu u potpunosti s njom. Potičem iz radničke i skromne obitelji. Odgojena sam da budem skromna, da poštujem svakog čovjeka bez obzira na njegov status i da uvijek stojim čvrsto na zemlji. (Izvor: Puls, Foto: Life Content)