Tony Cetinski: Ostaje mi da se molim i vjerujem u istinu i pravednost suda

Zbog navodnog pokušaja porezne prevare, supružnici Cetinski završili su na saslušanju, a protiv njih su već podignute dvije optužnice zbog malverzacija sa zemljištima. Vinka i Mirko Cetinski danas će biti izvedeni pred USKOK-ove istražitelje. 

O cijeloj situaciji na svojoj se Facebook stranici oglasio pjevač Tony Cetinski, njihov sin. 

“Nakon više od tri godine svakodnevnog i mukotrpnog istraživanja nemaju nikakvih dokaza pa sada očajnicki ponovo sumnjaju. Bit je da treba opravdati sav utrošen državni novac za potrebe istraga, a nema se dokaza. Ovo što se događa samo pokazuje da su moji roditelji u istrazi uspješno dokazali porijeklo svoje imovine koja je stečena i argumentirana kroz godine uspješnog rada. Sa tim se onima u istrazi naravno teško pomiriti pa se sada vještačenje na ovaj način misli poništiti. 

Nažalost živimo u korumpiranom društvu u kojem vladaju pirane i unaprijed se osuđuju ljudi bez ikakvih dokaza. To sve samo govori koliki je utjecaj Končara i njegovog odvjetničkog tima u ovoj istrazi i to me neopisivo i beskrajno plaši. Žele mijenjati činjenice svojim novcem i utjecajem, a u međuvremenu uništavaju zdravlje i reputaciju mojih roditelja i kompletne obitelji od čega se nikada neće oporaviti. 

Ne mrzim ni Končara, Nobila a ni Cariča kao šta ih se nimalo ne bojim kao ni ostale guzoljubce udbaškog bloka. Čistog obraza mogu reći : Svakome po zasluzi. 

Ostaje mi da se molim i vjerujem u istinu i pravednost sudstva. Hmmmm, možda sam naivan ali vjerujem. 

mioVesovic (2)
Mio Vesović