Skip to content

Perwoll Fashion.hr Cruise Collection prvi put u Zagrebu

Najznačajniji modni događaj ljeta Perwoll Fashion.hr Cruise Collection, koji se održava već petu godinu zaredom, ove će se sezone prvi put održati u Zagrebu. U romantičnom ugođaju jednog od najljepših zagrebačkih parkova na Tomislavovom trgu u dvije će večeri, 27. i 28. lipnja, vodeći hrvatski dizajneri predstaviti svoje cruise kolekcije, što će za sve ljubitelje mode biti vrhunska poslastica za otvaranje ljetne sezone.

Aleksandra Dojčinović, Martina Felja, Marina Design, Zoran Aragović te Krie Design samo su neka od imena koja će zagrebačkoj publici predstaviti svoje modne vizije u kolekcijama za najljepše doba godine – odmor. Svoje prve cruise kolekcije pokazat će premijerno mlada dizajnerska nada Morana Krklec te dizajner Boris Banović.

Osim renomiranih domaćih dizajnera, cruise kolekcije predstavit će i gosti dizajneri iz regije. Zato svi fashionisti mogu rezervirati 27. i 28. lipnja za ovaj jedinstveni modni doživljaj u jednom od najljepših gradskih parkova, a Zagreb će dobiti još jedno ekskluzivno modno događanje koje svake godine okuplja najvažnija imena modne scene. Ljetne, nosive, cruise kolekcije, koje iz sezone u sezonu, izazivaju veliki interes modnih zaljubljenika savršeno će se uklopiti u prirodni ambijent u samom središtu grada. (Žena)

Berislava Picek PROLJECE
Berislava Picek