Prijavite film na 11. ZagrebDox

ZagrebDox 10 video
Pozivaju se redatelji, producenti i ostala ovlaštena tijela da prijave svoje dokumentarne filmove na 11. međunarodni festival dokumentarnog filma ZagrebDox, koji će se održavati u Zagrebu od 22. veljače do 1. ožujka 2015. Prijave se primaju do15. listopada 2014.

ZagrebDox 10 video

Festivalski program sastoji se od službene konkurencije, službenog programa (posebni tematski programi) i retrospektiva. Službena konkurencija sastoji se od međunarodne konkurencije i regionalne konkurencije.

U međunarodnoj konkurenciji sudjeluju filmovi iz cijelog svijeta, osim onih koji sudjeluju u regionalnoj konkurenciji. Pravo sudjelovanja u regionalnoj konkurenciji imaju filmovi producirani ili koproducirani u jednoj od sljedećih zemalja: Albanija, Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska, Italija, Kosovo, Makedonija, Mađarska, Srbija, Slovenija i Rumunjska.

U službenoj konkurenciji mogu sudjelovati dokumentarni filmovi plasirani nakon 1. siječnja 2014. godine. Rok za prijavu filmova je 15. listopada 2014. (za filmove koji su dovršeni nakon siječnja 2014.), odnosno 15. studenoga 2014. (za filmove u produkciji). U natjecateljskom programu festivala mogu sudjelovati isključivo filmovi koji nisu prethodno bili prikazani u Hrvatskoj.

Naknada za prijavu se ne plaća.

Pravila prijavljivanja i uvjete sudjelovanja možete pronaći na korisničkim stranicama nakon registracije.

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite na info@zagrebdox.net.