Skip to content

Doris Dragović: Elementarne nepogode ujedinile su narode na Balkanu

Mnoge domaće, ali i strane poznate osobe uputile su apel za pomoć putem društvenih mreža svojim pratiteljima kako bi se osigural što više sredstava ugroženim ljudima u poplavama na Balkanu

doris-dragovic

Među njima su se našli čak i Coraima Torres, ali i pjevačica Neneh Cherry te i Billy Idol, kao i mnogi drugi. Na popisu onih koji pozivaju u pomoć sve ljude dobre volje našla se i pop pjevačica Doris Dragović.

“Elementarne nepogode na Balkanu ujedinile su narode bivše Jugoslavije stoga i vas pozivamo da pomognete istočnoj Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Najiskrenije suosjećamo i nadamo se da će zajedništvo dobrih ljudi ponovno pobijediti, jer priroda ne poznaje podijele među njima. Solidarizirajmo se i budimo empatični, jer ljudskost ne poznaje teritorijalne granice, nacionalne ili vjerske pripadnosti. Pozivam sve koji mogu neka pomognu, i da budemo zajedno u molitvi za sve koji proživljavaju najteže dane. Ako nikako drugačije ne možete pomoći, upalite posvećenu svijeću i uputite molitvu za sve one koji su stradali u ovim kataklizmičnim poplavama”, stoji na službenoj Facebook stranici popularne pjevačice. (Foto: Prva RS, Life Content)