Skip to content

Najbolje kolonjske vode za svaki tip

brit

Ako želite ostaviti dobar dojam, najbolje je iskoristiti suptilne detalje koji će se pobrinuti za veći dio posla. Jedna od thi stvari je i najbolja kolonjska vodica, tj. najbolji parfem, ovisi koje više odgovara vašem tijelu. Parfemi i kolonjske utječu na naše mišljenje o nekome, a da toga nismo ni svjesni i upravo zato su oni jedno od jačih oružja u ostavljanju prvog dojma. Ako netko ima kvalitetnu kolonjsku ili parfem, naše mišljenje će biti bolje.

Koje su to kolonjske koje mogu postići takav dojam?

Na to pitanje vam nemožemo dati univerzalan odgovor jer svaki čovjek ima svoj ukus i ne vole svi isto. Ukus se razlikuje od samog načina života i karaktera. Energične i aktivne osobe će više voljet svježe, voćne mirise, a neće im se sviđati teški, ozbiljni parfemi. Upravo zato vam donosimo par parfema koji se razlikuju po sastavu i samom dojmu koji ostavljaju na druge ljude.

BURBERRY BRIT

Burberry brit je parfem koji se može nositi svaki dan, bez obzira na situaciju i uvijek će biti prilagođen tom trenutku. Na početku se osjeća kao lagani muški parfem, sa daškom kože, no kako sati prolaze, postajat će sve jači. Nakon par sati nošenja naglasak će biti na malo težem puderastom mirisu pomiješanim s istočnjačkim mirisom. Upravo zbog tod puderastog mirisa smatra se da ovaj parfem najbolji dojam ostavlja za vrijeme hladnih proljetnih i jesenskih dana. Ovaj parfem podiže atmosferu  tokom kišnih dana, razbuđujui vas svojim lijepim mirisom.

VERSACE EROS

Kao potpuna suprotnos Burberry brittu, Versace Eros je ljetni parfem, pun poleta i energije. Pošto je ime dobio po grčkom bogu ljubavi, Erosu, od njega se očekuje da bude  zavodljiv, intrigantan i koketan. Upravo to i je. U ovoj kratkoj recenziji Versace Eros parfema smatramo da je važno za reć da ovaj parfem iznova iznenađuje. Kada ga u početku stavite, čini se kao kvalitetan parfem, no što ga duže nosite, osjetit ćete sve više i više različitih mirisa, te će vam se sviđati sve više svake minute. Ovaj parfem je stvoren za ljeto i ljetne ljubavi, baš kao što to kaže njegovo ime. 

31ieFdfoaJL

Izvor: http://www.bestmenscologne.org/