Skip to content

Pet znakova da ste pronašli gospodina Pravog

zena muskarac

Svi znamo što je to ljubav. Donosimo vam nekoliko stvari da prepoznate drugu vrstu odnosa koji nikad ne stari

Kada vas pokušava naučiti kako da uštedite i brinete o budžetu

Kada vidite da dolazi s vašom omiljenom poslasticom dobronamjerno i sklanja sve lomljive stvari oko vas, znajte da vas želi nečemu naučiti. Budite sigurni da to radi iz najbolje namjere. Zna on da vi znate, ali možda on bolje rukuje novcem. I razumije se u sve te brojke i stupce. Zato ga pustite, da vam sve potanko objasni. Na taj način, on pokazuje da cijeni vašu sposobnost i snagu i ono što je važno – vidi vas pokraj sebe u budućnosti.

Kada mu pišete poruke, a on vam ne odgovara

Pošaljete mu poruku dok se vozi autobusom ili je na pauzi, ili čim sjednete za računalo. Na sve te vaše poruke on vam pošalje samo jedno “što se radi?” u pet poslijepodne. Ništa strašno. Istraživanja su pokazala da, što su muškarci sretniji i zadovoljniji u vezi, to manje pišu poruke. Oni više vole razgovarati s partnericom. Kod žena je drugačije – one jednostavno obožavaju poruke!

Kada vas odvede u svoj omiljeni kafić ili restoran

On tamo boravi. Živi. Pije kavu. Čita novine. Izlazi. Jede. I tamo ga svi znaju. Kad vas upozna s vlasnikom i svim osobljem svog omiljenog mjesta, znajte da ste prešle dobar put i ostavile dobar dojam. S vama želi biti i dalje i želi tu dolaziti. I da probate fenomenalne tripice!

Kada vas pritišće da živite zajedno

To je vrlo naporno i teško za muškarce. Ali, ako pristane i dođe do toga – to je to! Tako se suočavate s njegovim navikama, prihvaćanjem i – nema srama! I on se suočava s vama i vašim navikama. Dijelite prostor. Naposljetku, svi idemo u kupaonicu i svi peremo zube. Istišćemo prištiće i režemo nokte na nogama. Tako se bolje upoznajete.

Kada se držite za ruke bez razloga

Mnogi od vas čitali su da se držanjem za ruke oslobađa oksitocin (poznatiji kao “ljubavni hormon”). A ako to radite bez razloga, za dosadnom obiteljskom večerom dok pijani rođak stalo evocira uspomene iz ’75. kad je kupio novog “fiću” ili dok u tišini vlastitog doma gledate TV, e onda je to pravi odnos. U koji ne trebate sumnjati.

Huffington Post