Svijet danas hrani mnogo manje poljoprivrednih vrsta nego prije 50 godina, a takav manjak raznovrsnosti predstavlja rizik sustava prehrane, upozoravaju stručnjaci. Najviše se tako koriste pšenica, riža, krumpir i šećer, koje također doprinose povećanju broja srčanih udara i dijabetesa.
mala retrospektiva
USKRSNI OBIČAJI ZAGREBAČKE OKOLICE
Uskrs je proslava najvećeg kršćanskog blagdana i proslavu dolaska proljeća i no...15th Apr 2022
Uskrs je proslava najvećeg kršćanskog blagdana i proslavu dolaska proljeća i no...15th Apr 2022
Gozba u Academiji
U hotelu Hotelu Kaj u Mariji Bistrici u a la carte restoranu „Academia“ organiz...25th Jan 2022
U hotelu Hotelu Kaj u Mariji Bistrici u a la carte restoranu „Academia“ organiz...25th Jan 2022
MALI ŽENSKI RAZGOVORI S VEGANKOM SANJOM PUSKAS
Morali bismo graditi zeleni svijet koji će biti puno bolji od sadašnjeg "Zo...05th Jun 2022
Morali bismo graditi zeleni svijet koji će biti puno bolji od sadašnjeg "Zo...05th Jun 2022