Savjeti za prekrasan izgled bez šminke

zena spava

zena spava

Vrijeme je da pustite svu dekorativnu kozmetiku po strani i posvetite se svom prirodnom izgledu

Postoji puno načina kako se možete našminkati, a da i dalje izgledate prirodno kao da na sebi nemate i trunku make upa. Jeste li razmišljali o tome da postignete isti efekt bez šminke?

Poslušajte neke od savjeta za prekrasan izgled, a koji će vam pomoći da se osjećate i izgledate bolje. Svaki tretman za ljepotu podrazumijeva opuštanje i dovoljnu količinu sna, jer san je od velike važnosti za prekrasan izgled. Pokušajte se naspavati i svaku noć odspavati između 7 i 8 sati.

Kako bi uvijek bili lijepi i osjećali se dobro, pijte svaki dan do 8 čaša vode jer je hidratizacija važna za zdravlje svakog organizma, a time i za ljepši izgled kože. Vaša svakodnevna rutina mora započeti i završiti sa čišćenjem lica. Za najbolji izgled svog lica odaberite kremu ili losion za čišćenje koji odgovara vašem tipu kože.

Ne zaboravite na obrve jer su i one važne. Važno je da imate lijepo oblikovane obrve i da su uredne. Ne bi bilo dobro kada bi zaboravili da ih niste počupali već neko vrijeme, jer ćete tako izgledati neugledno i kao osoba koja ne vodi računa o svom izgledu. (Savjetnica.com)