Koje su najbolje metode za blistavu kožu

zena

zena

Stojite pred ogledalom i još uvijek ne znate kako postići prekrasnu blistavu kožu baš poput zvijezda s crvenog tepiha

U njihov izgled je uloženo puno truda, vremena i novca, a vi ga možete imati uz nekoliko jednostavnih i učinkovitih metoda koje će vam pomoći da ostvarite blistav ten.

Put prema blistavoj koži započinje i završava šminkanjem, a prije nego što se krenete uljepšavati morate znati koji su vam proizvodi potrebni. Ako još nemate krenite u nabavku po određene kozmetičke preparate kao što su puder i highliter. Oni su sada vaši najbolji prijatelji i bez njih nemojte uopće započinjati proces šminkanja.

Prije nego započnete sa šminkanjem važno je nanijeti hidratantnu kremu. Ona se mora dobro upiti i tek nakon toga krećete s puderom. Kako bi bili sigurni da se krema upila pričekajte barem 10 minuta.

Vrijeme je za podlogu i nanošenje pudera. Pazite da ste ga uspjeli ravnomjerno nanijeti preko cijelog lica i da se ne vide tragovi na prijelazu prema vratu. Nakon pudera slijedi highliter. Stavite ga samo na vrh jagodičnih kosti, a za još ljepši izgled se nasmijte. Prilikom stavljanja highlitera morate paziti da pratite liniju kosti oka, radeći oblik polumjeseca. (Savjetnica.com)