Izgledajte mlađe uz pomoć make upa

makeup

Već neko vrijeme razmišljate kako pomladiti svoje lice i maknuti mu nekoliko godina. Osim vrhunskih krema i prirodnih recepata uz pomoć kojih odgađate pojavu bora, postoji još nekoliko načina koji vam mogu pomoći kako da izgledate mlađe

Jeste li razmislili o make upu? Tako je, izgledajte mlađe i osjećajte se bolje uz pomoć make upa. Potrebno je samo malo vremena i iskustva i izgledat ćete vrhunski te se osjećati kao da ste na vrhu svijeta.

Svako šminkanje započinje podlogom i završava s ružem za usne. Nakon pudera vrijeme je da našminkate svoje oči i istaknete njihovu ljepotu. Kako bi izgledali mlađe i ne dozvolili godinama da se zbog njih osjećate loše, poslužite se tušem za oči.

Povucite tanku liniju uz sam rub oka i to samo na gornji kapak. Nastojte koristiti mat sjenila u bojama kao što su boja breskve ili ružičasta. Srebrne i sive nijanse bi bilo dobro izbjeći jer će istaknuti podočnjake koje ste vi uporno pokušavali sakriti korektorom i puderom.

Kosa s godinama postaje sve tanja i više nije toliko gusta. Taj se problem uskoro može primijetiti i na obrvama, a ako želite guste obrve kao što ste imali nekada, vrijeme je za jedan mali trik. Pronađite puder u boji koja se nalazi između boje kože i boje obrva. Puder će na najbolji način upotpuniti vaše obrve.

Ne zaboravite na rumenilo koje je od velike važnosti ako želite još više istaknuti ljepotu svog lica. Za žene koje žele izgledati kao da imaju manje godina preporuča se rumenilo u boji breskve s malo sjaja koje će ih podignuti i otvoriti. S malo sjaja vaše lice postaje nježnije i otvorenije.

Svoje usne ukrasite ružičastom nijasnom koja će probuditi njihovu mladost i ljepotu. Ako imate prirodno rumene obraze, tada posegnite za crvenim ružem za usne. Odgodite vrijeme još malo i uživajte u mladosti te lijepom izgledu. (SŠ/savjetnica.com)