Skip to content

Postanite neodoljiva zavodnica

zavodnica

Savjeti koji će vam pomoći da se pretvorite u seksi zavodnicu

Zavođenje je umijeće u kojem sve mi želimo biti dobre, no samo neke od nas znaju glavna i najvažnija pravila ove igre. Prava moć zavođenja nema veze s izgledom, već s načinom razmišljanja, sposobnostima konverzacije i vašim držanjem. Tajna je dobro se osjećati u svojoj koži. Vi ste seksi ako se tako osjećate i to vam nitko ne može oduzeti!

Sjetite se samo kako jedna od najvećih zavodnica do sad, koja ja na koljena bacila dvojcu najmoćnijih muškaraca svog vremena – Kleopatra, nije bila ljepotica. Iako ljepota pomaže privući muškarce na prvi mah, ono što zadrži njihovu pažnju (osim ako nisu totalno površni, a što će vam uopće takav muškarac) su oštroumnost i poznavanje muške psihologije.

Prvo morate znati procijeniti kakav je tip muškarca. Je li ekstrovertiran ili intorvertiran? Je li ozbiljniji ili se više voli šaliti? Kakav mu provod bolje odgovara? Je li više kućni tip ili za izlaske? Je li arogantan? Je li emotivac ili macho tip? Sportski nastrojen ili više tip štrebera kojem je jedino vježbanje tipkanje po tastaturi? … Jednom kad koliko-toliko iz daljine procijenite kakav je, lakše ćete znati prilagoditi svoju taktiku.

Kako ga zavesti?

1. Za početak izgledajte kao da se dobro zabavljate i da ste otvoreni prema drugim ljudima. Nemojte ne držati nedostupno, a s druge strane nemojte se previše nametati ljudima. Krajnosti nikad nisu dobre. Budite seksi i samopouzdana, kakva i jeste. Samopouzdanje je glavni ključ uspješnog zavođenja.

2. Inicirajte kontakt očima. Pokušajte uloviti njegov pogled, i ne samo jednom, ali se sjetite prva odvratiti pogled. Kad vam se oči idući put sretnu lagano se nasmješite.

3. Ako on ne krene prema vama, preuzmite stvar u svoje ruke i otiđite do njega. Zapamtite, vi ste neodoljiva zavodnica kojoj nitko ne može odoljeti. Prije nego što krenete u napad smislite temu za razgovor. Ako ste negdje na ulici možete ga upitati za upute do neke ulice (možda vam može i sam pokazati), ako ste u klubu ili kafiću porazgovarajte o glazbi…

4. Budite zabavna i koristite humor. Humor je temelj uspješnog koketiranja i njime ćete daleko dogurati.

5. Priuštite mu dobru zabavu…i onda na vrhuncu otiđite. Ovdje počinje prava zabava. Kad osjetite da konverzacija teče izvrsno i sve je savršeno, ispričajte se i recite mu da morate ići. Recite na primjer: „To je sve što što ćeš dobiti za danas… Moram ići.” I već bi tu trebao zatražiti vaš broj telefona. Dajte mu priliku da misli kako sad on preuzima stvari u svoje ruke. Ako to ne napravi učinite nekoliko koraka, vratite se i recite nešto kao: „Zaboravila sam ti ostaviti svoj broj. Ako ikad poželiš porazgovarati ili… (pauza) trebaš pomoć pri kupnji kravate…ili štogod.

6. Jednom kad vam se javi vaša moć zavođenja ovisi o tome koliko ćete se uspjeti istaknuti među svim drugim ženama u njegovom životu. Svi muškarci vole ženu koja zna slušati, ali i dobro parirati u konverzaciji. Nemojte ga previše zanovijetati. Uvijek neka vam bude drago kad ga vidite. Iskoristite svaku priliku da ga nasmijete. Budite puna razumijevanja za njegove probleme i ona koja će ga dobrim raspoloženjem izvući iz „beda”.

Razmišljajte pozitivno i zavedite onog muškarca koji vam se sviđa. I ne odlažite to jer sutra nije zagarantirano. Najveća pogreška koju možete počiniti u životu jest da strahujete od nečeg što niste niti probali. Da, možda vam neće uspjeti zavesti ga…a opet, možda vam nije suđen. Ako je, već ćete se negdje naći. Ako ne probate nikad nećete znati… (portal-plus.info)