Skip to content

Woodštok u Brckovljanima

Woodštok u Brckovljanima, 10-09. – 11.09.2011.

Poznato je da se 70-ih godina dogodio jedan od najvećih glazbenih festivala svih vremena koji je okupio više od pola milijuna glazbenih zaljubljenika, kako bi prisustvovali festivalu glazbe, ljubavi i cvijeća.

Pogledajte galeriju fotografija!

Tako se spontano, u društvu mojih prijatelja rodila ideja.

"Ajmo plesati! Napraviti svoj Woodstock! "


 

I mi "starci" mladog duha volimo luckaste stvari. Okupiti se u jednom užem umjetničkom krugu, uz glazbu s Woodstocka i plesu na livadi, u odjeći kakva se nosila prije gotovo 40 godina, uz hranu koju ćemo sami pripremati, sa šatorima, spužvama za spavanje pod zvijezdama …


 

Ideje mojih kreativaca prštale su na sve strane; od modnog performansa, do izrade parfema… livada je bila prepuna dobre energije i djetinje životne radosti. Sastavljeni od svih umjetnosti, od slikara i kipara, kazališnog umjetnika, modne kreatorice, pjesnika, pa do onih koji umjetnost vole i u njoj uživaju. Svi smo nekada bili dijelom hippy generacije.


 

A pošto je sama ideja nastala inspirirana Woodstockom, svoje smo okupljanje prozvali "Wudštok". Wudštok je otvorio nova vrata idejama i budućim susretima.
Ekipa bi se mogla nazvati i "Šok – Internationale" … Slovenija i Hrvatska bile su raspjevane i rasplesane do ranih jutarnjih sati. 


 

Nedjeljno jutro… prekrasan sunčan dan … šetnja do jezera, igre u parkiću, kava na terasi s koje puca pogled na jezera i cijeli Vrbovečki kraj. 
Za prijateljstvo treba imati ljubavi i otvorena srca.


 

Kako bi rekao moj prijatelj Danijel Kopri: "Čovjeka se ne može očovječiti bez umjetnosti."

Uživo … Sanja Kozlica

Akademija-Art.hr
13.09.2011.

 

See also  Vukovićev radni odmor na Malom Ižu