Skip to content

Ivanek Lidija

Sample Image

Pogledajte galeriju radova!

Lidija Ivanek
Rođena sam 1968. godine u Zagebu. Po zvanju dam doktor veterinarske medicine, a po zanimanju sam umjetnik, fotograf i slikar.
Bavim se slikarstvom i fotografijom kao oblikom izražavanja. Živim i radim u Zaboku. Član sam likovne sekcije Josip Kaltnecker iz Zaboka i likovne sekcije Lipa iz Gornje Stubice. Predsjednik

Sample Image
Attitude

sam udruge "Izražaj", udruženja umjetnika likovne i primijenjene umjetnosti iz Zaboka. Doktor sam veterinarske medicine i do 2007. godine time sam se intenzivno i bavila. Od 2007. godine umjetnost u potpunosti okupira moje radno vrijeme. Tada počinjem intenzivniji rad i izlaganje po galerijama.

Na natječaju Olympus Europe E-magazina issue #13,.2008. godine, i zadanom temom "čekaonice",  osvojila sam prvu nagradu s fotografijom "Bored of waiting". Moja fotografija "Vidra" objavljena je u Digital foto magazinu Hrvatska, kao i fotografija "Boje grada" u Metro tjedniku.

 

Sample Image
Jezera

Godine 2008. u galeriji Lipa u Gornjoj Stubici održana je prva samostalna izložba mojih slika koja je bila popraćena napisom u Zagorskom listu. Sudjelovala sam i na zajedničkoj izložbi likovne sekcije u Zaboku povodom dana grada Zaboka.

Adresa:
Lug Zabočki 88, 49210 Zabok

 

Akademija-Art.hr
01.10.2010.