Skip to content

Dosta nam je gužve u ormaru, evo rješenja – buvljak, druženje i donacije

Ususret proljeću i generalnom čišćenju ormara, sprema se Buvljak u Narančastoj zgradi u Šibeniku. Svoj doprinos organizaciji daju inicijativa Takeover, kulturna udruga Fotopoetika,  udruga mladih Mladi u EU te Šibenska udruga mladih. Buvljak će se održati u nedjelju, 23. Veljače od 10 do 13 sati. I da, potrebne su prethodne prijave zbog ograničenog broja sudionika. 

Buvljak koji se sprema ovu nedjelju definicija je onog što nazivamo reduce, reuse i recycle ili ekološki osvještenog događanja koje ne biste trebali preskočiti posjetiti.

Ukoliko želite sudjelovati na buvljaku kao izlagač, svoje mjesto morate rezervirati preko službenog Facebook  eventa.  Rezervacijom niste automatski rezervirali svoje mjesto već morate odgovoriti na par pitanja i dobiti potvrdu da izlažete. Ovaj buvljak može primiti max. 15 izlagača.

PRAVILA PONAŠANJA ZA IZLAGAČE:

1. Svaki izlagač donosi 1 (jedan) štender za odjeću (ili izlaže na stolicama u prostoru)

2. Ovaj buvljak prihvaća samo odjeću/obuću/nakit/torbe

3. Najskuplja stvar koju izlažete ne smije prijeći 50 kn

4. Odjeća/obuća mora biti nosiva i čista

PRAVILA PONAŠANJA ZA POSJETNIKE:

1. Bez guranja, ukoliko bude puno zainteresiranih ljudi će ulaziti po redoslijedu dolaska

2. Na buvljak možete donijeti i stvari koje želite pokloniti, a koje će biti smještene u posebnom kutu. Također, moći ćete uzeti neku stvar koja se poklanja besplatno ili uz malu donaciju u kutiju Šibenskih šapa po želji.

Buvljak osigurava čaj, kavu, grickalice te dobru glazbu.

Podsjećamo na Free shop koji se nalazi u Nari, a za koji je zaslužna Šibenska udruga mladih. Iz Free shopa možete uzeti što vam zapne za oko, također možete i ostaviti odjeću i obuću, ali pod uvjetom da je čisto, uredno, da je nešto što biste i sami nosili, a ne otpad kojeg se pokušavate riješiti.

Snježana Klarić

NOVO