Zoe Saldana: Voljela bih režirati!

Zoe-Saldana

Zoe-Saldana

U posljednje vrijeme sve češće imamo priliku čuti kako se pojedini glumci odluče napraviti korak unaprijed – režirati film. Upravo je lijepa glumica Zoe Saldana izrazila veliku želju za režiranjem

Zvijezda trenutnog hit filma “Star Trek Into Darkness” otkrila je kako je prihvatila ulogu u novom krimi trileru “Blood Ties” ponajviše kako bi surađivala s novopečenim redateljem, primarno glumcem, Guillaumeom Canetom.

– Nikada nisam bila osoba s planom do unazad dvije godine kada se to primijenilo. Ponajviše zbog silne želje da se bacim u redateljske vode. Upravo sam se zato odlučila za rad s Guillaumeom jer je on primarno glumac, a sada je u njegovoj karijeri nastupila ta tranzicija, režiranje filma – izjavila je glumica koja smatra kako bi režiranje njezinog potencijalnog filma za nju bilo puno kreativnije i zadovoljavajuće od glume.

– Na taj način si više involviran u koncept stvaranja priče, filma za razliku od onoga kada si ‘samo’ glumac – nastavlja Saldana koja će se u filmu “Blood Ties” pojaviti zajedno sa snažnom glumačkom postavom koju čine Milla Kunis, Marion Cotillard, Clive Owen i Billy Crudup. Film se u američkim kinima premijerno očekuje za koji dan, točnije 13. lipnja. (Foto: Fanpop.com, MojTv.hr)