Super Bowl osim sportskog nudi i veliki glazbeni spektakl. Na poluvremenu će navijače zabavljati Beyoncé, dok će američku himnu uoči utakmice pjevati Alicia Keys
 
Cijeli spektakl košta 18 milijuna dolara. Lanjski je finale gledalo ukupno 111,3 milijuna gledatelja, najviše dosad, a zabilježen je i veliki porast gledanosti na internetskim stranicama. Nema sumnje da će ovogodišnji Super Bowl nadmašiti i te brojke.
Svake godine posebnu pozornost privlače televizijske reklame koje se puštaju tijekom Super Bowla, a vrijeme od 30 reklamnih sekundi plaća se vrtoglavim iznosima. Tako se cijena reklame od pola minute, za razliku od lani, povećala za 500.000 USD pa sada iznosi okruglih četiri milijuna dolara. Predbilježbe za tih čarobnih 30 sekundi na televiziji primaju se godinama unaprijed, no ovaj su put i neke velike kompanije zbog krize otkazale svoje reklamiranje, među njima je i General Motors. Oglašivači za svaki Super Bowl iz ladica izvlače najbolje scenarije za reklame i ne pitaju za dodatne troškove. Često se one još danima nakon finala prepričavaju pa je tako internetski portal Ad Bowl odlučio uvesti posebnu nagradu za najbolju reklamu – "Cat Bowl".
Foto: Screenshot YouTube
Izvor: Vecernji.hr