Sabina Began Berlusconijeva muza

 

Đenana Mujadžić
djananouvelles@gmail.com

Sabina Began, njemačka glumica, Berlusconijeva muza

Sabina Began, njemačka glumica koja boravi u Rimu, snimila je oko desetak igranih i tv filmova među kojima su “Il caso dell’infedele Klara”, “Go go Tales”,”Malefemmene”, “Il falco e la colomba”, “Il mistero del longo”.

Danas 37. godišnjakinja, ljepotica smeđe kose i svijetlih očiju je povjerila novinarima “Vanity Fair-a”, kako je opčinjena Silviom Berlusconiem ali i da se nalazi u grupi od osam osoba, optuženih za upošljavanje mladih djevojaka i manekenki koje su bile na već jako zvučnim “bunga-bunga” zabavama u Cavaliereovoj vili, nedaleko od Milana.

Sabina Began, čije je pravo prezime Beganović je porijeklom iz Bosne i Hercegovine po ocu dok joj je majka Njemica. Upoznala je velikog zavodnika prije 6 godina u Sardiniji gdje je došla avionom na zabavu, s poznatim poslovnim čovjekom Flaviom Briantore i njegovom suprugom Elisabettom Gregoraci. Odmah je primijećena pa je premijer proveo nekoliko sati s njom u šetnji. Postali su bliski prijatelji u Porto Cerve, gdje je mlada žena pozvana nekoliko dana kasnije. Sabina je istetovirala Berluskonijeve inicijale na nožni članak, što je jako prakticno jer su isti kao i njezini.

 

Sabina Began je imala sve manje vremena za sedmu umjetnost pošto se sasvim posvetila postojanju talijanskog prvog čovjeka i organizirala njegove zabave. Na jednom od tih veselih i jako luksuznih skupova, pojavio se i George Clooney, koji posjeduje vilu na jezeru Como. Inače, Berlusconijevi partiji su jako popularn jer se za njihovog trajanja ne susreću samo najljepše djevojke i žene Starog kontinenta, nego i sklapaju brojni poslovni ugovori. Silvio Berlusconi u svojoj bliskoj družbi ima i Crnogorku Katarinu Knežević, 20. godišnju ljepoticu i nekadašnju miss koja je u njegovoj vili postala vrsna kuharica. Međutim, ostale premijerove žene je smatraju nezrelom i pretencioznom, posebno Barbara Faggioli koja u prisluškivanom telefonskom razgovoru s Iman Fadil kako je lijepa Crnogorka duševno poremećena te da ucjenjuje Berlusconija. Jedino nitko ne zna što će se dogoditi s premijerom optuženim za zavođenje marokanske ljepotice Ruby, s kojom je bio intiman prije njezine punoljetnosti. Ostali iz njegove blizine mogu, također, biti osuđeni na nekoliko godina zatvora ali glasine su sve jače o Berlusconijevoj umješnosti da izađe kao pobjednik, iz nemogućih okolnosti.

 

Akademija-Art.hr
03.10.2011.