“Gotovo sam si uništila karijeru zato što sam hodala kao patka”

Ima samo 20 godina, jedna je od najtraženijih manekenki trenutačno, a slobodno možemo reći i da je kraljica rujna jer je djevojka koja se našla na najviše naslovnica najvažnijega modnog mjeseca u godini

 
Stoga ne čudi što je Karlie Kloss The Sunday Times Style za 10. godišnjicu angažirao kao zvijezdu svog rođendanskog izdanja – uz još devet ljepotica Rosie Huntington-Whiteley, Natashu Poly, Erin Wasson, Evu Herzigovu, Isabeli Fontanu, Jourdan Dunn, Laru Stone, Lily Cole i Liu Wen.
Eric Guillemain snimio je Karlie u predivnim minimalističkim a elegantnim Diorovim kreacijama iz jesenske kolekcije visoke mode, no, iako je sad na vrhu, Karlie je u intervjuu priznala da umalo nije uspjela kao model, i to zbog baletnih treninga iz djetinjstva.
– Otkazali su mi prvu reviju moje prve sezone kao modela jer sam hodala kao patka, stopala okrenutih prema van. Naravno, bila sam slomljena zbog toga – rekla je Karlie.
Ipak, 20-godišnjakinji je balet i te kako pomogao da svlada najtežu prepreku u modelingu – balansiranje u vrtoglavo visokim potpeticama:
– Bez problema sam već na početku karijere mogla ”trčkarati” u štiklama od 15 cm jer sam se navikla skakutati uokolo u baletnim papučicama. Hodanje u visokim potpeticama gotovo je jednako hodanju u baletnim papučicama, samo pustim noge da ”lete”.

Foto: Maithaahmed.wordpress.com
Izvor: Vecernji.hr