Višestruka dobitnica prestižne glazbene nagrade Grammy i najprodavanija glazbena umjetnica svih vremena s preko 200 milijuna prodanih albuma, Mariah Carey, snimila je novu pjesmu „Almost Home“ koja će službeno biti objavljena 19. veljače kao single
 
Pjesma je komponirana za nadolazeći avanturistčki 3D spektakl kompanije Walt Disney Pictures – Carstvo Velikog Oza (Oz: The Great and Powerful) koji u hrvatska kina stiže dan ranije nego u SAD-u – 7. ožujka.
 
Nagrađivani fotograf i redatelj David LaChapelle režirat će glazbeni spot s Mariah Carey. Njih dvoje dugogodišnji su suradnici, a LaChapelle je ovom prilikom izjavio da je ovo zapravo duet između Mariah i samog filma. LaChapelle je fotografirao Carey za nekoliko naslovnica njezinih albuma, a također je režirao glazbeni spot za njezinu popularnu pjesmu Loverboy.
 
Poruka pjesme ‘Almost Home’ predivno se poklapa sa samim filmom, izjavila je Mariah Carey o samoj pjesmi iz filma Carstvo Velikog Oza koju je pomogla napisati i producirati. To je prava feel-good pjesma koja Vam daje osjećaj da se približavate svome domu i ljudima koje volite, rekla je Carey.
Foto: Azramag.ba
Izvor: HRT