Liječnik i voditelj šokirani: Angelina Jolie izgleda bolesno i pothranjeno


Foto: Matt Sayles/AP

Gotovo tjedan dana nakon njene šetnje crvenim tepihom još uvijek se priča o famoznoj nozi koju je tada teatralno izbacila. No, ono što je uznemirilo mnoge jest činjenica da je slavna glumica sve mršavija

Pojavljivanje Angeline Jolie na oskarovskom crvenom tepihu kao i obično kada je slavna glumica u pitanju izazvalo je brojne komentare.

Gotovo tjedna dana nakon njene šetnje crvenim tepihom još uvijek se priča o famoznoj nozi koju je tada teatralno izbacila. No, ono što je uznemirilo mnoge jest činjenica da je slavna glumica sve mršavija, piše Daily Mail .
Ugledni američki liječnik dr. Pinsky Drew u svom je televizijskom showu komentirao kako Jolie izgleda izmučeno i propalo. Upozorio je brojne žene diljem svijeta koje nju smatraju idealom ljepote da njezina ‘vitka’ figura graniči s bolešću.
"Ona je pothranjena i u tome nema ništa lijepo", rekao je dr. Drew.
"Nju više ne smijem isticati kao ideal ljepote iako se radi o lijepoj ženi. Ovo je zbilja nezdravi izgled", dodao je.
Voditelj Bill O’Reilly u svojoj je emisiji također iznio svoje mišljenje o izgledu popularne glumice.
"Ne znam, ona zaista izgleda premršavo u posljednje vrijeme. U šoku sam. Pogledajte joj samo ruke", rekao je O’Reilly dan nakon Oscara.
Još u studenom prošle godine časopis Grazia pisao je o njenim lošim prehrambenim navikama. Tada su objavili kako Angelina dnevno unosi samo 600 kalorija.
Izvor: Jutarnji list

Akademija-Art