Katy Perry u novoj kampanji

Dženana Mujadžić, Pariz 
djananouvelles@gmail.com

Fotograf David Lachapelle je objelodanio nekoliko snimaka predivne Katy Perry, odnedavno novog lica marke GHD

Cijelu godinu će pjevačica raditi za brand posvećen njezi kose, a pošto ne umije i ne želi ništa odbiti, jako sexy supruga Russella Branda, uvodi znatiželjne novim klišeima u 50., 70. i 80. godine prošlog stoljeća.

Katy koja umije pozirati znalački je sublimirao galski fotograf u ugodjaju različitih epoha : jako fashion verziji hippi chica, izigravajući obojenu sirenu romantičnog izgleda koji potsjeća na Liz Taylor, kraljicu cvijeća ili vamp 50. ih. Perry je savršena u svim pozama.

Odgovorni iz GHD-a tvrde kako su se odlučili za umjetnicu jer je najupečatljivija modna ikona današnjice, uvijek nosi avangrdnu odjeću i ne ustručava se živjeti vlastiti život na samo njoj svojstven način. Dovoljno aduta koji čine da je široka publika smatra aktualnom i suvremenom i dopadljivom što je marka željela povezati s vlastitim proizvodima. Potudila se i sponzorirati pjevačicinu svjetsku turneju pod nazivom "California Dream".

Ipak ova suvremena ljepotica s tjelom božice će, navjerojatnije, uskoro u Englesku pošto Rusell ne želi da mu djeca govore s američkim naglaskom. Samo ih najprije treba stvoriti!
Zasada se mora zadovoljiti svojim plurimodelom, ekscentričnim i jako čulnim. a planovi se, ponekad, i ostvare!

Akademija-Art.hr
27.054.2011.