Kanada – Dina Pandžić top model

  

Đenana Mujadžić
djananouvelles@gmail.com

Dina Pandžić top model u Kanadi

Dvadeset godišnja ljepotica iz Toronta, rođena u Lukavcu kod Tuzle, poznati je novosvjetski model. Dina Pandžić je s roditeljima došla u Kanadu 1995 godine, poput mnogih izbjeglica iz rodne BiH, bjezeći od četnickog noža i teškog života, te neimaštine.

Odrastanje se događalo na najbolji mogući način, zahvaljujući roditeljima koji su je uvijek štitili i bodrili te prijateljima, koji su ih prihvatili bez bilo kakvih predrasuda. Ova prelijepa studentica estetike je ušla u svijet mode zahvaljujući prijateljici, fotografkinji, koja je prije pet godina zamolila da pozira za njezin portfolio. Najprije stidljiva i nespretna, mlada djevojka predivnog zelenog pogleda, brzo je shvatila kako se od manekenstva može živjeti, pomoći roditelje te platiti studije.

Iako često reklamira donje rublje, nikada se nije sasvim skinula, za razliku od brojnih kolegica i kolega. Zna da je zanimanje kratkotrajno pa svoje tjelesne adute upotrebljava isključivo – kao podlogu za studiranje i lakše bivstovanje.

Prelijepa studentica se nada napredovati, postati glumica poput Kate Winslet, koja joj je najveći uzor. Prije toga Dina Pandžić nastoji pozirati za poznate časopise Vogue ili Maxim, što je savim moguće jer je izrazito lijepa i nadarena te, očito, jako inteligentna.

Akademija-Art.hr
24.07.2011.