Isabelle Adjani optužena za napad na bivšeg dečka

Đenana Mujadžić
djananouvelles@gmail.com

Isabelle Adjani optužena za napad

Odvjetnik kontroverznog pariškog liječnika dr. Stépahana Delajoux, kojeg je prije godinu i pol istukao i ozlijedio nepoznati napadač, dobio je anonimno pismo u kojemu autor tvrdi, kako je nekadašnja životna suputnica poznatog lijecnika galskih zvijezda, 56 godisnja glumica i producentica Isabelle Adjani, organizirala napad.

Događaj iz prosinca 2009. godine istražuje pariška policija koja je prinudila umjetnicu, koja je pet godina zivjela u zajednici sa Delajouxom, odgovoriti na ozbiljne optužbe pošto je često tražila zaštitu Jeana-Michela Chevalliera, koji se u pismu spominje kao Jean-Mi, ujedno vlasnika agencije za sigurnost i za kojeg policija sumnja da je stvarni izvršitelj već, dokazano, naručenog napada. Međutim, bivši legionar i plaćenik nekoliko afričkih vojski je spreman na analizu DNA, koju će dragovoljno izvršiti.

Isabelle Adjani je već ranije tužla nekadašnjeg ljubavnika, mlađeg 11 godina i odgovornog za neuspješnu operaciju kičme 68. godišnjeg rockera Jeana Philippea Smeta, poznatijeg kao Johnny Hallyday koji je jedva spasio život u Californiji, radi nevraćenih 150.000 eura. Stépahen Delajoux koji se, nedavno oženio plavokosom tv-voditeljicom kulinarskog programa francuske tv, 36. godisnjom Julie Andrieu, posudio je novac od galske zvijezde, radi otvaranja web site-a "Doctor plus" koji nikada nije proradio.
Umjetničin odvjetnik Assous, uputio je poruku svom kolegi Hervéu Themime, u kojoj navodi kako se Isabelle Adjani zalaže za brzo saznanje istine o događaju i završetak policijske ankete jer ne želi biti upletena u optužbe i kriva svjedočenja anonimnih osoba.
Uvijek lijepa Adjani, koa je od prestanka ljubavi s neurokirurgom, 2009. godine uspješno smršavila oko 15 kg, odnedavno je vlasnica producentske kuće "Isa" i zadovoljna majka dva odrasla sina rođena iz veza sa galskim rediteljem Brunom Nuyttenom i irskom filmskom zvijezdom Danielom Day Lewisom, 33. godišnjeg Barnabéa i Gabriela-Kahna, kojemu je 16 ljeta.

Akademija-Art.hr
29.06.2011.