I Paul McCartney dobio zvijezdu na Stazi slavnih

Beatlesi su kao grupa dobili zvijezdu 1998., više od 25 godina nakon što su se raspali. John Lennon i George Harrison svoje su pojedinačne zvijezde dobili nekoliko godina nakon smrti 1980. i 2001. Ringo Starr zvijezdu je dobio 2010. godine

Paul McCartney konačno je u četvrtak dobio svoju zvijezdu na hollywoodskom Šetalištu slavnih, postavši tako posljednji od četvorice Beatlesa kojima je ukazana ta čast.

"U Liverpoolu, dok smo bili djeca i slušali Buddyja Hollya i ostale rock and roll velikane, nisam mogao zamisliti da će doći dan kada ću dobiti zvijezdu na Šetalištu slavnih", rekao je 69-godišnji McCartney.

"To ne bih mogao učiniti bez izvjesna tri momka. Zato, želim zahvaliti tim momcima, Johnu, Georgu i Ringu", rekao je.

Beatlesi su kao grupa dobili zvijezdu 1998., više od 25 godina nakon što su se raspali. John Lennon i George Harrison svoje su pojedinačne zvijezde dobili nekoliko godina nakon smrti 1980. i 2001. Ringo Starr zvijezdu je dobio 2010. godine.

Svečanosti je nazočilo nekoliko stotina fanova Beatlesa i slavni rocker Neil Young. Trebao je doći i Ringo Starr, ali se razbolio i morao otkazati.

McCartney je nedavno objavio novi album "Kisses on the Bottom."

Izvor: K.T. /RTL/

Akademija-Art