Eva Mendes prekinula intervju nakon pitanja o privatnom životu

eva-mendes

Filmska ljepotica, Eva Mendes, već je duže vrijeme u vezi sa sedam godina mlađim kolegom Ryanom Goslingom. S obzirom kako su oboje među najprivlačnijim holivudskim osobama, njihova je veza fanovima i medijima posebno zanimljiva. Međutim, ni Eva ni Ryan ne žele pričati o tome.

U intervjuu za magazin “The Edit” Eva je pričala o svojoj modnoj kolekciji, koja je inspirirana njezinom odjećom iz ormara i namijenjena je svim ženama. Glumica je poznata kao veliki ljubitelj životinja, pa je ponosno pričala o svojim psima (od kojih je jedan Ryanov pas). Govorila je i o novom filmu u kojem glumi, koji se zove “How to Catch a Monster”, a režirao ga je njezin ljubavni partner Gosling.

Novinar je pokušao doznati od glumice nešto o njezinoj vezi, tako što joj je rekao da se priča kako se planira udati, jer sljedećeg ožujka puni 40 godina. Glumica je na to odgovorila: “Žao mi je, prekidam intervju. Ja sam čudna. Doslovno sam izgubila moć govora, a tako Vam je dobro išlo”, a zatim je dodala: “Stvorila sam svoj poseban svijet, koji štitim. Također imam i psa koji voli napadati ljude”, našalila se Eva i opet izbjegla odgovor na pitanje planira li da se udati za lijepog glumca. (Foto: en.unifrance.org)Tračara)