Drama Mije Begović nastavlja se u sudnici…


Foto: Neja Markičević / CROPIX

Nakon puna tri dana, Mia Begović otišla je s praga stana u Masarykovoj ulici. Borbu za stan nastavit će u sudnici u kojoj će je dočekati za spor itekako spreman Željko Žnidarić

Ispred vrata svog stana u zagrebačkoj Masarykovoj ulici Mia Begović izdržala je puna tri dana. Onda je u utorak navečer zajedno s kćeri Majom Lenom napustila prag i najavila sudsku bitku u kojoj će pokušati vratiti ono što smatra da je njezino.

U međuvremenu se napokon oglasio i njezin bivši suprug Željko Žnidarić.

"Ja ne bih ulazio u hrpu bedastoća, dobit ćete moje službeno očitovanje po svim događanjima", izjavio je Žnidarić koji se u srijedu oglasio priopćenjem u kojem ističe da je s Mijom u nekoliko navrata neuspješno pokušao riješiti podjelu imovine.

"Činjenica je da g. Žnidarić proteklih godina putem pet različitih odvjetnika gđe. Mije Begović i njenih bliskih prijatelja traži i dogovara mirno rješenje svih međusobnih odnosa i postizanje nagodbi u svim sudskim sporovima koje vode, međutim, ista uvijek opstruira konačna rješenja", stoji u priopćenju.

Željko Žnidarić smatra da je njegova bivša supruga ovim nesvakidašnjim činom napravila nepotrebni medijski cirkus, pa u svom priopćenju dodaje…

"Koristimo priliku ispričati se javnosti na po našem mišljenju nebitnoj temi obzirom na sve probleme s kojima se trenutno suočavaju ljudi u Republici Hrvatskoj", piše Željko Žnidarić u priopćenju.

Nebitna tema za većinu, ali ne i za Miju Begović, koja se prije tri dana vratila sa snimanja reality showa “Survivor”. Umjesto tople dobrodošlice, dočekala ju je promijenjena brava u stanu kojeg je ona dotad tretirala kao zajedničku bračnu stečevinu. No, ne i Željko Žnidarić, koji se zaključao u stan sa svim njezinim stvarima.

Obje strane tvrde da za svoju tezu imaju sve potrebne dokumente. Mia Begović ogorčena je na policiju i državu jer je, kažu, nisu zaštitili.

Uz Miju je i njezina kći. Majci je puna tri dana donosila hranu i tablete za smirenje.

Ova ljubavno-tabloidna sapunica neodoljivo podsjeća na slučaj Vlatke Pokos i Dikana Radeljaka, s kojim je Mia i rodbinski povezana. Dok je Vlatka bila na putu, Dikan je također promijenio bravu, a njegova se supruga, baš poput Mije, odlučila poslužiti najjačim oružjem, medijima.

Izvor: RTL

Akademija-Art