Đenana Mujadžić
djananouvelles@gmail.com

Demi Moore jako smršavila

Demi Moore je nakon mnoštva događaja koji su slijedili navodnu nevjeru mladog supruga koji se zahvaljujući i njezinim naporima, napokon potvrdio kao glumac, jako smršavila i snimila uspješne fotografije za novu kampanju branda Ann Taylor, koji odijeva poslovne žene, koje uspješno spajaju profesionalnost i osobni život.

Brend postoji od 1950. godine, zahvaljujući eleganciji i praktičnosti što nalaze zajedničko polje djelatnosti u sofisticiranosti i osmišljenoj eleganciji. Lijepa 49. godišnja glumica se nije pojavljivala u javnosti skoro dva mjeseca jer je htjela pričekati da se buka oko nemilih događaja smiri. Trijumfalno se vratila pod svjetlo reflektora očuvavši prisebnost, iako mnoštvo osoba iz njezine okolice tvrdi kako je ojađena i nesretna. Međutim, kao svaka pametna i zrela žena ne dopušta da osobni život nadvlada javni.

Predivni jesenje-zimski modeli, jednostavni i jako chic, ističu glumičinu profinjenost i vitkost, navodnu poslijedicu gubljenja teka otkada je saznala za muževu nevjeru s mladom, 22. godišnjom Sarom Leal, kojoj je Ashton Kutcher tvrdio da živi odvojeno od supruge. Paradoksalno je što su supružnici dan kasnije, 24. rujna, obilježavali šest godina braka. Posljednje glasine su još nevjerojatnije jer plavokosa zavodnica, izgleda, očekuje sina koji je plod njezinih prisnih odnosa s glumcem. Demi Moore je već obavila brojne pripreme za razvod, zahvaljujući profesionalnoj pomoći svog, dugogodišnjeg odvjetnika.

Zanimljivo je da je pronašla vremena pozirati slavnom fotografu Patricku Demarchelieru u vrtu newyorkškog Rockfeller Center Gardens. Ako se rastavi, morat će s Kutcherom podijeliti 290 millijuna dollara, zajedničke imovine.

Akademija-Art.hr
18.10.2011.