Anto Magzan: Sidney, Light&Shade

Galerija ULUPUH, Tkalčićeva 14, Zagreb
fotografije
Anto Magzan
Sidney, Light&Shade
od 07. 11. (u 19.00 sati ) do 13. 11. 2012.

U okviru ovogodišnjeg 7. MODNOG ORMARA, u Galeriji ULUPUH,  od 7. do 13. studenog moći će se pogledati izložba fotografija Ante Magzana

„Sjajan portretist i modni fotograf Anto Magzan očaran je i gradovima, odnosno sviješću da i njih može portretirati kamerom kao i bilo koju osobu. U oba slučaja to je složen posao (međusobnog) upoznavanja. I rizika da nam izmakne srž. Zato se tu fotograf nužno otvara koliko i snimani model. Zato izložbom „Sydney Light&Shade“Magzan kamerom otkriva biografiju Sydneya, a važnim svojim dijelom i –autobiografiju!“ (Ana Lendvaj, iz predgovora)

Izložba će se moći pogledati do 13. studenog, radnim danom od 10 do 17 sati, u subotu od 10 do 13 sati, dok je nedjeljom galerija zatvorena. Ulaz na izložbu je slobodan.

MODNI ORMAR je projekt Tekstilno-tehnološkog fakulteta (TTF) Sveučilišta u Zagrebu koji se uspješno se održava već sedmu godinu i primjer je promocije dobrog dizajna budućih dizajnera kao strukovnog natjecanja studenata TTF-a. Po uzoru na inozemne modne manifestacije MittelMode Gorizia i Royal Academy of Art iz Antwerpena, MODNI ORMAR je prepoznatljivo modno događanje koje pruža priliku mladim dizajnerima da se predstave široj publici, ali i profesionalcima modne struke.