Uhoditelj glumice Sandre Bullock našao se na sudu

profimedia

profimedia

Provalnik koji je 8. lipnja provalio u dom glumice Sandre Bullock na sudu se našao s optužbama zbog neovlaštenog posjedovanja oružja koje je policija pronašla u njegovom domu. Joshua James Corbett koji se izjasnio nevinim za provalu, suočit će se s čak 19 dodatnih krivičnih djela – sedam zbog posjedovanja strojnice, dva zbog posjedovanja vatrenog oružja i čak dese zbog posjedovanja različitih destruktivnih uređaja.

Iako nije nosio oružje kad je provalio u glumičinu kuću, njegova jamčevina iznosi 2 milijuna dolara, a ako ga proglase krivim iza rešetaka bi mogao provesti čak 12 godina. Američki portal Today izvijestio je da Jamesova namjera nije bila pljačka, već je opsjednut likom i djelom Oskarove, a čak i vodi dnevnik o njoj. Inače, u kući ga je otkrila Sandra koja se nakon toga zaključala i nazvala 911.

Njen glasnogovornik je izjavio da nije ozlijeđena, a ovo nije prvi put da se morala suočiti s uhoditeljima. Već je 2008. i 2010., kako bi se zaštitila, zatražila zabranu prilaska dva različita muškarca. (Foto: Profimedia, elle.hr)