S.J. Parker: Slavne žene međusobno su neprijateljski nastrojene

SJP-sarah-jessica-parker

SJP-sarah-jessica-parker

Slavna glumica Sarah Jessica Parker i svjetska modna ikona osvanula je na naslovnici prestižnog časopisa Harper’s Bazzar u kojem je dala i veliki intervju. Parker se tako osvrnula na općenito (ne)prijateljsku klimu među slavnim ženskim osobama te da je situacija po tom pitanju prilično obeshrabrujuća. Kaže kako je period “Sex and the Cityja” bio puno jednostavniji i bezbolniji na tom polju.

– Sve ove žene koje danas vladaju reality emisijama, odnosno žene koje dominiraju, vrlo su neprijateljski nastrojene jedna prema drugoj. Koriste se izrazima koji su krajnje nepristojni i okrutni. Rado se sjetim kako su moj lik Carrie i ostale junakinje u “Sex and the City” serijalu bile dobre jedna prema drugoj. To je bila poanta svega u biti – poručila je nezadovoljna glumica koja kaže kako se skoro nikada ne gugla.

– Ne čitam takve stvari. Ne guglam samu sebe. Ali je činjenica da sam znatiželjna oko svega u medijima osim oko sebe. Sva ta neka okrutnost koja vlada u toj sferi, ne razumijem ju baš, nadam se da ćemo se vratiti u ono ‘bolje doba’ – pojašnjava glumica te otkriva kako sve one cipele i odjeću koju je imala prilike nositi u seriji i u filmovima ima pohranjenu u svojoj kući. No, ističe kako privatno zapravo jako malo šopingira.

Spomenimo kako ćemo ju uskoro gledati u komediji “Mixtape” redatelja Toma Vaughana. (Foto: Harper’s Bazzar, Fanpop,MojTV)