Hoće li to zaista biti treća sreća za udavaču Kim Kardashian ne možemo znati, no omiljena reality zvijezda današnje vjenčanje s reperom Kanye Westom pripremala kao da joj je prvo i posljednje

kim vjencanje

Bračne zavjete izmijenili su u Firenci u tvrđavi Belvedere čiji su najam platili 300 tisuća eura, a da sve ostane u najstrožoj tajnosti zaprijetili su gostima i radnicima novčanom kaznom od 5 milijuna eura!

Gosti su dakako morati predali svoje mobitele kako bi se spriječilo fotografije s vjenčanja procure na društvene mreže i u medije.

Nešto opuštenije bilo je ipak sinoć na pred-partiju koji je uz veliki prasak i vatromet održan u francuskom dvorcu Versailles. Vjerojatno su se ugledali na zabave koje je priređivao omiljeni američki književni lik velikog Gatsbya, a da dekadencija bude na nivou pobrinuo se mladoženja.

Kao iznenađenje za buduću suprugu Kanye je pozvao pjevačicu Lanu Del Ray koju ova obožava. Lana je otpjevala svoj veliki hit “Young And Beautiful”, naslovnu pjesmu iz kino hita o Gatsbyju. (Foto: Instagram/Giancarlo Giammetti, Vecernji.hr)