Jessica Alba

Jessica Alba je majka, glumica i ikona stila, ali to opet ne znači da ju je zaobišla nervoza koju skoro svaka djevojka ima kada napuni 30 godina

Zapravo, taj rođendan ju je više nego uzdrmao, ako je suditi prema onome što je ispričala novinarima iz britanskog “Marie Claire” časopisa.

Glumica koja sada ima 33 godine, drugačije gleda na svu nervozu koju je osjetila na pragu tridesetih.”Ne znam zašto mi je taj rođendan baš teško pao. Ali, tada sam bila trudna s Haven (koja sada ima 3 godine) a samo sam htjela zabavljati se i ići sa zabave na zabavu”, izjavila je Jessica.

Također, dodala je da nije shvatila koliko su joj dvadesete bile značajne, dok nije napunila 30.

“Dvadesete živite. No, niste ih svjesni dok ne napunite trideset. Barem ja nisam bila. Međutim, kada sam napunila 33 godine, bila sam najsretnija osoba na svijetu. Najzadovoljnija sobom, svojim životom, kako privatnim, tako i profesionalnim. Mislim da je žena u tridesetima najzrelija. Konačno zna što želi od života, a što ne želi. A i više cijeni svu muku i stres kroz koji je prošla. Tada žena stvarno osjeća da napreduje, odnosno da je napredovala”, rekla je.

Naravno, razgovor nije mogao proći niti bez pitanja o tome kako se osjećala kada je shvatila da ipak stari, i da joj tijelo (koža, mišici) nikada neće biti kao u dvadesetima.

“Ja sam stvarno uvjerena da sada izgledam bolje i ljepše nego u dvadesetima. Čak i nakon što sam rodila djecu, više volim ovo tijelo nego ono prije. Iako, sada sam sitnija nego prije. Nemam ono lice djevojčice od 23 godine, i imam oblije obraščiće, ali sada znam točno koliko mi treba šminke, i koja mi treba. A tada sam samo stavljala tone i tone pudera”, zaključila je. (Izvor: Story, Foto: JLP)