Beyonce i Jay-Z razvode se zbog Rihanne?

Jay-Z
Već mjesecima kruže glasine da je brak Beyonce i Jay-Z-ja na vrlo klimavim nogama, a izvor blizak paru otkrio je za New York Post da više nije pitanje hoće li se, već kada će se razvesti

Jay-Z

Jedina stvar koja ih drži zajedno trenutno je zajednička turneja “On the Run”, zahvaljujući kojoj će zaraditi nevjerojatnih 100 milijuna dolara. Ipak, novac nije jedino što im je bitno.

“Oni su svjesni da su kralj i kraljica hip-hopa i glazbe općenito. Nijedno od njih ne želi to izgubiti”, otkriva isti izvor.

Od početka svoje veze i Beyonce i Jay-Z jako dobro su kontrolirali svoj imidž, izbjegavali su da njihova privatnost bude predmet razgovora, osim ako im je to koristilo da promoviraju album ili turneju. Iako su možda najslavniji par na svijetu, njihovo vjenčanje bilo je malo i intimno i nitko za njega nije znao dok se nije dogodilo.

Međutim, sve to se promijenilo prije dva mjeseca, kada je sigurnosna kamera u dizalu Standard Hotela u New Yorku zabilježila trenutak kada je Solange Knowles bijesna napala svog šogora i udarala ga, nakon Met Balla. Video nije imao zvuk, pa su samo Beyonce, Jay-Z, Solange i njihov tjelohranitelj znali što se točno dogodilo. Ipak, nedavno je otkriveno tko je zapravo uzrokovao ovaj kaos.

“Solange je bila jako bijesna i vikala je: ‘Dosta je bilo, više je nego očigledno da između tebe i Rihanne ima nečega’. Naravno, uz sočne psovke. A svima koji ih znaju jasno je da je to vrlo moguće”, otkriva izvor.

Međutim, najveći i najjasniji dokaz da je ovaj brak gotov je činjenica da je Beyonce skinula svoju tetovažu IV, koju je napravila kao vjenčani prsten, a koji simbolizira njezin rođendan, Jay-Z-ev rođendan i njihovo vjenčanje.

A kada dođe do razvoda, izvor otkriva kako je sigurno da se jedna stvar neće dogoditi – javno komentiranje njihova privatnog života.

“Njima je jako važno da sačuvaju dobar imidž i ne žele biti kao druge poznate osobe. Oni su najprije poslovni ljudi, a potom zabavljači. A muž i žena – to im je tek negdje niže na listi prioriteta.” (Foto: Getty, Life Content)