Kraljica Elizabeta prigovara zbog Kateinog načina života prije udaje

Kraljici je smetao raspušteni život sadašnje vojvotkinje, no čini se kako njezini komentari nisu bili presudni

Oduvijek su odnosi u kraljevskoj obitelji zanimljivi svjetskoj javnosti jer ih njihovi članovi pokušavaju zataškati kako god znaju i umiju. Uvijek se najviše nagađa o odnosima kraljice Elizabete sa snahama Kate i Meghan.

I dok se svi jako dobro sjećamo nedavnih napisa o tome kako kraljica nikako ne podnosi Meghan, već smo i zaboravili da su takve priče kružile i kada su Kate i William bili samo cura i dečko.

Naime, britanski Mirror piše da se kraljici nije sviđalo ponašanje Kate Middleton prije nego što se udala za princa. Vojvotkinja je voljela partijanje, minice i luksuzne godišnje odmore o kojima su pisali svi tamošnji tabloidi.

Tada joj je navodno rekla da nekome tko planira postati supruga budućeg britanskog kralja ne priliči da ne radi ništa osim što izlazi po klubovima i mijenja luksuzne hotele kao čarape.Također, rekla joj je da bi trebala imati neki pristojan posao prije nego što se uda za princa.

No, kao ni u Meghaninom slučaju, ni nu Kateinom kraljičini komentari nisu promijenili situaciju s princem te kao što svi znamo zaručili su se 2010. godine, a vjenčali u travnju 2011. godine. rtl.hr