Dvije glumice su bile prilično bliske, ali nekoliko znakova ukazuje da to više nije tako

Priyanka Chopra, indijska glumica i manekenka, i Meghan Markle, nekadašnja glumica i sadašnja vojvotkinja od Sussexa, nekoć su bile prilično bliske.

Potvrda tome je činjenica da je Priyanka bila jedna od gošći na Meghaninom i Harryjevom kraljevskom vjenčanju prošle godine.

No, izgleda da je njihovo prijateljstvo na kušnji budući da se indijska glumica nije pojavila na nedavnom vojvotkinjinom darivanju bebe u New Yorku.

Iako je bila na popisu gostiju, Priyanka navodno nije mogla doći zbog mnogobrojnih poslovnih obaveza u Los Angelesu, ali izvori tvrde da to nije pravi razlog izbivanja.

Smatraju kako je zapravo za sve kriv Meghanin izostanak s glumičinog vjenčanja s Nickom Jonasom koje se održalo u Indiji krajem prošle godine.

“Njihovo će se prijateljstvo naprasno prekinuti ukoliko se Meghan ne ispriča. Priyanka je velika, internacionalna zvijezda i vjerojatno poznatija u svijetu od Meghan. Zbog toga što se nije pojavila na njezinom vjenčanju, Priyanka misli da je Meghan zapravo pokazala da ju niti najmanje ne poštuje, kao niti njihovo prijateljstvo’, kazao je izvor.

Izvor: RTL

Leave a Reply