Modni prijedlog: PRETA Sporty haljina by Petra Premor

modna revija preta design

PRETA design novi je domaći brend na tržištu pokrenut od strane Petre Premor, u čijem asortimanu svaka zaljubljenica u modu može pronaći nešto za sebe. Ono što ovaj dizajn čini posebnim su jednostavni, ali profinjeni krojevi sašiveni od visoko kvalitetnih materijala koji su istovremeno vizualno dojmljivi i laki za održavanje. Istančan smisao za žensku eleganciju, kreatorici je omogućio da ideje pretoči u zavodljive i otmjene modele večernjih haljina koje su joj postale zaštitni znak. 

Ovih je dana osmislila nešto potpuno drugačije i stilski jako zanimljivo – PRETA Sporty haljinu koja će pronaći poziciju u ormaru brojnih dama. Izrađena je od najfinijeg pliša što ju čini udobnom i prigodnom kreacijom koja će osvježiti vašu prijelaznu garderobu. Ukrasna rol kragna u trenu postaje chic kapuljača i odličan suputnik za prevrtljive proljetne dane.

Osim što nas je dizajnerica inspirirala za nadolazeću topliju sezonu, jučer je imala čast otvoriti modnu reviju “Total Look” u organizaciji UMAH-a na Danima ljepote & fitnessa, ujedno i po prvi put predstaviti kolekciju ispred publike. Iskrene čestitke na uspjehu i sigurno je da od talentirane Petre možemo još puno toga lijepoga očekivati!

PRETA Sporty haljina by Petra Premor