Paloma Faith: Voljela bih pjevati temu sljedećeg James Bond filma

paloma faithf

Britanska pjevačica Paloma Faith vjeruje da je rođena kako bi otpjevala naslovnu pjesmu iz filma o Jamesu Bondu, no smatra kako je uprskala svoju priliku

{youtube}QuQwxTU21G0|500|400|0{/youtube}

Novi nastavak filma o najpoznatijem špijunu na svijetu, ‘Spectre’, privlači sve veću pažnju obožavatelja, a do sada smo saznali kako se u glavnoj ulozi ponovno našao Daniel Craig. Njemu uz bok u filmu su se pojavili i Christoph Waltz, Monica Bellucci i Lea Seydoux, a i snimanje je proteklo u savršenom redu.

paloma faithfOno što se još uvijek drži u tajnosti jest tko će pjevati glavnu temu novog filma, a mediji pretpostavljaju kako će ta čast pripasti Samu Smithu, koji je ove godine trijumfirao na dodjeli Grammyja. Kako se kaže – gdje ima dima, ima i vatre, a čini se kako je Paloma i ovog puta ostala praznih ruku.

“Smatram kako sam rođena za to”, u razgovoru za BBC pjevačica je izjavila kako smatra da je rođena za pjevanje Bondove teme, no da je svoju šansu nažalost prokockala: “Trebate se pretvarati da vas nije briga za to, kako ste skroz cool i onda će vam se takve stvari same dogoditi. Ali ja jednostavno nisam takva osoba. Uprskala sam svoju šansu jer sam svima govorila kako bih voljela napraviti pjesmu za film Jamesa Bonda”.

Prethodni film o tajnom agentu Jamesu Bondu „Skyfall” zabilježio je veliki uspjeh, kako na blagajnama tako i kod kritike. Uz film, uspjeh je postigla i pjesma “Skyfall” koju je otpjevala diva Adele, a koja je nagrađena najvećim priznanjima kao što su Oscar i Grammy. Svi još uvijek željno iščekuju tko će pjevati novu 007 temu, a najveće šanse uz Sama Smitha imaju i Ed Sheeran, Lorde i Lana Del Rey. foto facebook.com/palomafaith az