Kraljica popa nakon puna dva desetljeća došla je održati nastup na najprestižnijoj britanskoj dodjeli glazbenih nagrada, ali nije očekivala da će se sve izjaloviti…

{youtube}Qx5IMCJFIMw|500|400|0{/youtube}

madonna pad briMadonna je usred izvedbe novog singla “Living for Love” kada se dogodila mala nezgoda. Naime, nosila je ogrtač, koji je trebala odvezati i skinuti sa sebe, no ogrtač je bio jako stegnut i pjevačica nije uspjela na vrijeme ga odvezati. Jedan od plesača povukao je plašt, kako bi ga uklonio, budući da je to dio koreografije, no uz plašt povukao je i samu Madonnu s pozornice.

Pop ikona srećom je preživjela ovaj strašan pad bez ikakvih ozljeda, ustala i kao prava profesionalka odradila nastup do kraja. Nakon pada, društvene mreže zatrpali su posprdni komentari u kojima su Madonnu prozvali ‘bakicom, kojoj je vrijeme da ode u mirovinu’ te su se zapitali ‘je li možda slomila kuk’.

No, pjevačica je uzdigla iznad svega i na Instagramu napisala: “Armani me zamotao! Moj prekrasni plašt bio je prečvrsto zavezan! Ali ništa me ne može zaustaviti i ljubav me zaista uzdigla iznad svega. Hvala vam na lijepim željama. Dobro sam!”

Ovo je bio prvi Madonnin nastup na Brit Awardsima nakon čak 20 godina, a njezin spektakularan povratak nažalost je obilježio ovaj pad. Srećom pop diva uspjela se sabrati i odraditi nastup do kraja. YouTube/screenshot