Angelina Jolie bila je raspušteno i divlje dijete

U vrijeme odrastanja, kćeri Marcheline Bertrand i Jona Voighta rugali su se zbog njezina neobična izgleda: “Rugali su joj se zbog usana, a djevojčice su bile zločeste prema njoj. Imala je široka ramena i duge noge”

angy 1

Angelina Jolie koja je deset godina u vezi s Bradom Pittom, opet se našla u središtu medijske pozornosti zbog puno manje glamuroznih razloga, naime njezina je dadilja za portal Radaronline izjavila da je ‘Angie’ bila divlje i raspušteno dijete.

U 70-im, kada je Angelina Jolie imala tri godine, njezina je majka zaposlila dadilju da se brine za nju. Cis Rundle je više od osam godina čuvala malenu koja nije bila poput druge djece, rekla je dadilja za portal.

“Voljela je osjećati bol. Bila je raspuštena, prava divljakuša”, rekla je Rundle.

Pošto je prošla razdoblje samoranjavanja i mazohizma, Angelina se znala izgladnjivati i imala je fazu anoreksije: “Jednom sam je, dok je bila u fazi anoreksije, morala odvesti u bolnicu. No nije ostala ondje i sve je prošlo u redu”.

U vrijeme odrastanja, kćeri Marcheline Bertrand i Jona Voighta rugali su se zbog njezina neobična izgleda: “Rugali su joj se zbog usana, a djevojčice su bile zločeste prema njoj. Imala je široka ramena i duge noge”.

Zadugo ju je obilježio i skandal koji se dogodio 2001. kada je na dodjeli Oscara poljubila svog brata Jamesa Havena u usta. Rundle je kazala da je njezina mati toga dana počela liječenje od raka i da je ta gesta zapravo značila da ih je majčina bolest zbližila i da se mogu osloniti jedan na drugog.

“Uvijek su bili bliski međusobno i s majkom”, dodala je Rundlekraj teksta. (Foto: Reuters, Hina)