Skip to content

Sofia Vergara je ponovo najplaćenija glumica na televiziji

sofia-vergara

Lijepa Kolumbijka Sofia Vergara treću godinu zaredom proglašena je najplaćenijom televizijskom glumicom. Sa zaradom procijenjenom na 37 milijuna dolara, Sofija je ponovo zauzela prvo mjesto Forbesove liste.

Glumica za svaku epizodu serije „Moderna obitelj” zaradi 325.000 dolara. No, najveći dio njezinih prihoda potječe od reklama. Lijepa Sofia zaštitno je lice dijetalne Pepsi cole, kozmetičke kuće CoverGirl, šampona Head&Shoulders, telekomunikacijskog operatera AT&T itd.

Drugo mjesto zauzela je Mariska Hargitay sa zaradom od 13 milijuna dolara. Slijedi je Kaley Cuoco-Sweeting sa zaradom od 11 milijuna dolara. Četvrto mjesto dijele glumice Julianna Marguiles, Ellen Pompeo i Cobie Smulders sa zaradom od 10 milijuna dolara. Listu top pet zaokružila je Mindy Kaling sa zaradom od 6,5 milijuna dolara.

Svih deset glumica na listi ostvarile su ukupnu godišnju zaradu od 140 milijuna dolara. Njihova zarada je znatno manja od one koju su ostvarili glumci. Top 10 najplaćenijih glumaca ukupno je zaradilo 214 milijuna dolara. (ljepota.ba, Foto: Sipa)