log0 AA 3

log0 AA 3

Akademija-Art - e-umjetnost i najnovije vijesti

Akademija-Art Zagreb je hrvatski ekskluzivni web portal za e-umjetnost i najnovije vijesti, kulturu i životni stil iznimne razine i kvalitete koji aktivno sudjeluje u različitim aktivnostima, djelatnostima i manifestacijama iz navedenog područja. Web portal možete posjetiti na internetskoj adresi  www.akademija-art.hr

Na portalu Akademija-Art možete uspostaviti međusobnu suradnju sa svima onima kojima je takav stil života i umjetnost interesantan dio života, koji hrvatsku umjetnost stavljaju u europski i svjetski kontekst.

Objavljivanje priloga: 

Recenzirani TEKST (doc format u privitku) i kvalitetne FOTOGRAFIJE (jpg format) šaljite isključivo e-mailom: 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Portal Akademija-Art zadržava pravo na objavu ili prilagodbu članka. Prilozi ne podliježu recenziji. Suradnja se ne honorira.

Pogledajte uvjete korištenja registrirajte se i postanite korisnik portala Akademija-Art!

Svaki put kad posjetite portal akademija-art, otkrit ćete nove informacije i mogućnosti. Posjećenost portala je izrazito visoka i u stalnom je usponu.

Na web portalu Akademija-Art već sad možete pronaći, uz najnovije vijesti iz različitih područja  i puno drugih korisnih stvari. Posjetite i pretražujte web portal likovne umjetnosti Akademija-Art koji je već zasigurno postao značajno mjesto okupljanja ne samo umjetnika i svih koji vole lijepo u čitavoj Hrvatskoj nego i znatno šire. Svoje napore usmjeravamo i na razvijanje međunarodne suradnje i kulturne razmjene sa ostalim umjetnicima i umjetničkim udrugama. Možete oglašavati svoje proizvode i usluge. 

Pogledajte cjenik reklamiranja i cjenik oglašavanja!

Umjetničke duše, ali i oni koji samo žele biti u toku dobrodošli su na Akademija Art stranicu i pripadne joj društvene mreže! Stranica je prvenstveno umjetničkog karaktera gdje se objavljuju vijesti iz hrvatske i strane kulture, ali također i sve aktualne vijesti iz Hrvatske i svijeta.

Budite u toku, budite uz Akademiju Art!



akademija art logo 25 03 2014 01 - x
 
• Akademija-Art © Zagreb • hrvatski ekskluzivni portal •
 



Akademija-Art.hr
porn porn

log0 AA 3