Thu. Jun 21st, 2018

Širenje “Istine o Istanbulskoj”

Na stranicu građanske inicijative www.istinaoistanbulskoj.info stavljena je kratka i slikovita prezentacija i letak. Pogledajte prezentaciju i pokažite ju i drugima! Ako organizirate predstavljanje u Vašoj župi ili mjestu javite nam da Vam pošaljemo letke!

Izvrstan odjek imaju kratka predstavljanja na kraju sv. misa i u sličnim prigodama. Bliži nam se božićno vrijeme. Rodna ideologija razara upravo ono što slavimo za Božić i Blagdan sv. obitelji. Bog je stvorio muškarca i ženu, a i sam se rodio i utjelovio u ljudskom tijelu, spajajući duh i tijelo u jedinstvenu osobu. Bilo bi dobro da potaknete svog župnika da on (ili netko od upućenih laika) progovori vjernicima o Istanbulskoj konvenciji i o rodnoj ideologiji koja je u nju ubačena.

Nedavno su i hrvatski biskupi Istanbulsku konvenciju usporedili s “mačkom u vreći” i izrazili protivljenje njenoj ratifikaciji jer unosi razliku između spola i roda odnosno uvodi rodnu ideologiju (v. ovdje).

Predstavnici inicijative „Istina o Istanbulskoj“ održali su tribine u desetak gradova diljem Hrvatske. Nastavit ćemo u novoj godini. Prvi cilj je postignut – Konvencija nije stavljena na dnevni red Hrvatskog sabora ove godine kao što je bilo najavljivano, međutim, ako želimo spriječiti njenu ratifikaciju početkom iduće godine, trebamo uložiti još mnogo truda.

U vjeri i pouzdanju da je novorođeni Spasitelj s nama u svim našim nastojanjima oko dobra, želimo Vam sretan Božić i blagoslovljenu 2018. godinu!

Photo: Gabriel Garcia Marengo / Akademija-Art / Kristina Pavlović

Sve novo


Warning: Unknown: open(/var/akademij/public_html/tmp/sess_e5ad5e09ccc14f73993dd301ec05fff3, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/akademij/public_html/tmp) in Unknown on line 0