Mark. donosi proljeće na nokte uz gel lakove i Mini Nail Art

Proljeće voli boje, a Avonova mark. makeup linija donosi čak 9 novih nijansi vašeg omiljenog mark. gel laka za nokte!

manikura Mint To Be and Periwinkles

foto galerijaRaznolika paleta boja, od veselog žutog ljetnog svitanja do plave morske lagune, za pravu ljubiteljicu šminke koja se kroz svoj make-up želi izraziti i stvarati umjetnost. U umjetnosti, prazno je platno pozivnica za pokretanje uma, buđenje kreativnosti i vlastitog izražavanja kroz boju, oblike i teksture. U manikuri, tvoji su nokti tvoje platno. Oslikaj ih i uživaj u stvaranju. #makeyourmark.

mark Nail gel nove nijanse1

mark. Gel lak za nokte posebno je omiljen među ljubiteljicama lakova jer svojom strukturom, sjajem i postojanošću pruža alternativu gel manikuri, bez upotrebe UV lampe. Korištenjem mark. Gel Shine završnog gel laka za nokte (Top Coat) duplo ćete produžiti postojanost vaše manikure.

mark Mini nail art all shades

Potpuna je novost i mark. Mini Nail Art lak za nokte s posebno tankom četkicom za iznimno precizno nanošenje! Preporučamo geometrijski uzorak, kao vrući trend koji zaista privlači pozornost.

Vrući proljetni trendovi dolaze iz Avona!

Nove nijanse mark. gel lakova za nokte i mark. Mini Nail Art od sada su dostupni u katalogu kampanje 07 i to na posebnoj ponudi: bilo koja 2 za 46,90kn.

mark nail gels

manikura Cerisely

manikura Moondust and Purplicious