Dašak Pariza u Zagrebu: Novi YSL miris oduševio brojne uzvanike

U predivnom ambijentu hotela Westin Zagreb, na 17. katu s pogledom na Zagreb i uz zalazak sunca, predstavljen je novi miris YSL Beauté za žene, Mon Paris

bočica Mon Paris

Baš kao što se zaljubljenima cijeli svijet okrene naglavačke, i s mirisom Mon Paris sve je drugačije. S novim senzualnim mirisom YSL Beauté predstavlja jednu posve drugačiju i intenzivnu ljubavnu priču koja ne zna za strah i euforično se prepušta trenutku, nadahnutu gradom zaljubljenih – Parizom. Mon Paris krasi upečatljiva senzualnost i prozračni cvjetni akordi koji čine moderan, cvjetno – voćni chypre: uzbudljiv, zavodljiv i jednostavno očaravajući.

Poznati sociolog i pisac, Bruno Šimleša dao je svoj osvrt kako volimo danas u doba društvenih medija, te o konceptu nesputane ljubavi.

Predstavnici medija i poklonici branda uživali su uz vrhunska vina i catering, modernoj glazbi i zvukove saksofona, a poseban doživljaj bio je prikaz Pariza kroz iskustvo virtualne realnosti.

Među prvima miris su isprobali glumica Judita Franković, vizažistice Petra Sever i Dajana Pajkić, poznati dizajneri Ivan Alduk i Nenad Sovilj, osnivačica portala Buro 24/7 Mirela Forić Srna, te mnogi drugi zaljubljenici u YSL.

Parfemska bočica Mon Paris, nadahnuta onom originalnog mirisa Paris, zasigurno će osigurati mjesto među legendarnim dizajnima bočica mirisa YSL. Dizajnerica parfemskih bočica nadahnuće je potražila u starim crtežima klasične mašne koja se veže na vratu košulje, tzv. lavallière, koju je reinterpretirala kao metaforu moderne ljubavne priče na vrhuncu strasti. Isprva sputana, u snažnom zavodničkom zanosu odvezuje čvor, simbolički oslobađajući ljubavnu napetost.

“Neka te žudnja danas odvede u novom pravcu. Othrvaj se rutini. Iskusi vrtoglavo uzbuđenje osjećajući kako ljubav preplavljuje sva tvoja osjetila i vodi te na putovanje prema nepoznatim strastima duše. Mon Paris.” – riječi su kojima je opisan ovaj zavodljiv miris kojeg krase prozračni cvjetni akordi što ga čini idealnim odabirom za tople mjesece.

Novi YSL miris Mon Paris dostupan je premijerno u parfumerijama Müller do sredine travnja, nakon toga i u svim drugim lancima parfumerija.

Bruno Šimleša i Judita Franković

Irena Terzić

Isabella Rakonić

Iskustvo virtualne realnosti

Ivan Alduk i Nenad Sovilj

Jakša Jordes na saksofonu

Mirela Forić Srna i Ivana Petković Čevra

Petra Sever i Dajana Pajkić