log0 AA 3

log0 AA 3

Traveler bez japanki

Obiteljsko putovanje automobilom - vodič za kako preživjeti putovanje sa četverogodišnjakom

sandals 15Palo mi je na pamet napisati ove kratke savjete koje sam napisala kada smo išli na put po Španjolskoj - znači nekih 3000 km provedenih u autu bez tantruma i svađa. Ali stvarno

Putovanje s djecom može biti tvrdi zalogaj , ali tajna uspješnog putovanja leži u planiranju unaprijed svega što je moguće.

Moje planiranje počinje nekih mjesec dana ranije - stavljam prazni papir na frižider i svaki put kad se sjetim neke ideje pišem na papir !

1) KESICE IZNENAĐENJA - planirajte rutu kojom vozite i svakih 2 h mozete djetetu dati jednu kesicu - unutra može biti mala igračka, zdravi snek, male puzzle, naljepnice, printani listovi za bojanje, nove bojice, mala priča, iznimno moze i lizalica.
Kod mojih je to upalilo !

2) MJESTA ZA ODMOR - Stajati svakih 3 h na nekoj benzinskoj stanici koja obvezno mora imati igralište - istegnuti se i pojesti glavni obrok u piknik stilu.

3) POSLUŽAVNIK STOL - kupila sam dva mala plastična poslužavnika s rubom koja su nam bila stolići dok su sjedile u auto-sjedalicama - jako zgodno da mogu crtati i spajati puzzle.

4) IPAD - svakako spašava situaciju, nama je must have - prije puta smo snimili omiljene crtiće i par igrica, ali je vrijeme bilo
ograničeno.

5) TORBA FRIŽIDER - imali smo mekanu koja čuva temperaturu sa svim piknik obrocima, snekovima, voćem, pićem. Meni na dohvat ruke - i unutra naravno bejbi maramice, kesica mala za smeće, mali gel za dezinfekciju ruku.

6) UKRASNA KUTIJA - mogu biti i dvije kutije za cipele -stavili smo ih između sjedalica i djeca su u njih mogla staviti neke svoje omiljene igračke - to je bilo malo odlagalište i auto je bilo urednije .

7) PAMETNO PAKIRANJE - ako vozite do kasno u noć - stavite na vrh kofera malu kesicu sa piđamom, jednom promjenom odjeće, četkica za zube, paste. Nama je pomoglo kad bi negdje samo prespavali pa išli dalje.

8) IMAJTE NA UMU- samo putovanje je jednako važno kao i destinacija gdje dolazite, pa odvojite vrijeme za pripremu i istraživanje samog puta

I da ne zaboravim osmijeh na lice i puno strpljenja ! Sretno ! blog.dnevnik.hr

patios de cordoba 15

porn porn

log0 AA 3