log0 AA 3

log0 AA 3

Modna preporuka: atraktivne i unikatne Kazamai suknje

kazamai suknje 1

Suknje su nakon velike modne revolucije u 20. stoljeću doživjele svoj procvat i od tada pa sve do danas nose ih žene koje vole ženstveni i moderni izgled te cijene odjevni komad koji na najljepši mogući način slavi njihovu ljepotu. Kao glavni hit sezone ponovno se vraća suknja u svim svojim oblicima i svoj svojoj veličanstvenosti. Ultra kratke za trendy izgled, do koljena za sve vaše poslovne prilike i evente te duge za slobodne i kreativne žene i djevojke.

Romantiku modnih ikona prošlih vremena s jednim drugačijim modernim pristupom ponovno je probudio novi hrvatski  brand KAZAMAI iza čijeg imena stoji  Kasandra Kapitan Krompić.

kazamai suknje 2

Hit suknje koje su preko noći osvojile brojne trendseterice poput Sonje Kovač, Magdalene Tadić, Jelene Buljat i Katarine Pokrivač dolaze u svim dužinama, veličinama, dezenima, bojama i šarama koje rado nose sve žene bez obzira na dob, a u ponudi su i suknjice za mame i bebu.

kazamai suknje 3

„Najljepši osjećaj na svijetu je raditi ono što voliš te na taj način pomagati onima kojima je potrebna vaša pomoć. Prije svega, radimo ih iz ljubavi i svaka naša suknja izrađena je s puno ljubavi i pažnje, naime svaka suknjica je unikatna, ručno izrađena i dizajnirana samo za jednu od Vas.“, naglasila nam je Kasandra koja ne krije svoju oduševljenost i ljubav hobijem.

KAZAMAI suknjice izrađene su od najboljih i najkvalitetnijih materijala, a svojim dizajnom i bojama pristaju svakom stilu odijevanja te damama koje vole i žive istinsku modu. Za posebne suknjice zadužen je cijeli tim ljudi, koji je uz njih od početka stvaranja pa sve do gotovog proizvoda, a svu njihovu ljepotu možete pratiti putem njihovog Facebook profila KAZAMAI SUKNJE i Instagram profila KAZAMAI SUKNJE..

kazamai suknje 4

U izradi je i KAZAMAI web stranica na kojoj ćete moći provjerite sve modele i cijene svih suknjica u ponudi, pronaći odgovarajući model za vaše obline i biti u toku s još puno ženskih priča.

Tekst: Minela Đivoje Ibrahimović, blogerica, modna novinarka i urednica riječkog portala.

porn porn

log0 AA 3