Wed. Jun 20th, 2018
FreshBaby Family Bistro

Prvi bistro za bebe u Beču

 FreshBaby Family Bistro

Novi bečki bistro nudi samo najbolje za najmlađe – sezonsku, regionalnu i nezačinjenu hranu

Mnogi liječnici i zdravstvene organizacije savjetuju da se bebama tek nakon navršene godine života treba uvesti hrana u kojoj su zastupljeni sol i industrijski prerađeni šećer. Upravo iz tog razloga roditeljima s bebom mlađom od 12 mjeseci posjet restoranu često i nije baš tako jednostavan.

No ne ako živite ili ste u posjetu Beču. Tamo je naime nedavno otvoren prvi bistro za bebe. Mlade obitelji tako od sada mogu uživati u izlasku, ne razmišljajući o tome šta će prethodno napraviti za bebu i ponijeti sa sobom.

Bistro “FreshBaby & Family” u Billrothstraße 18/8 prvi je bistro u Beču koji poslužuje hranu za bebe. U ponudi raznolikog menija novog bistroa nalazi se regionalna i sezonska hrana koja nije začinjena. Odrasli i starija djeca također mogu naručiti ista jela iz ponude, ali začinjena.

Sve novo


Warning: Unknown: open(/var/akademij/public_html/tmp/sess_c1a4cc64ba7bef236e8bb18f1d088ab9, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/akademij/public_html/tmp) in Unknown on line 0