Akademija Art

Zagreb © Hrvatski ekskluzivni magazin za umjetnost i vijesti

charlotte casiraghi pierre casiraghi beatrice boromeo au bal de la rose 2016 5568053
IZ PARIZA

Monaco proslavio Bal Ruže

Organiziran u monaškom Sporting Monte-Carlo centru, 62 Bal Ruže označava početak sezone svećanosti prinčevine Monaco

charlotte casiraghi pierre casiraghi beatrice boromeo au bal de la rose 2016 5568053

Ako je Charlène, supruga princa Alberta II izostala sa slavlja, naslijednici princeze Caroline od Hanovrea koja je i upriličila ceremoniju, su stvorili ugodan ambijent. Posebno Charlotte i Pierre Casiarghi kao i njegova supruga Béatrice Borromeo i posebno najmlađa članica obitelji, princeza Alexandra od Hanovrea što je prvi put prisustvovala jako medijatiriziranoj i posjećenoj svećanosti pa plijenila poglede. Cijelu obitelj je obukao umjetnički direktor branda “Chanel”, 82 godišnji Karl Lagarfeld, što je, također ostvario jako dopadljivu scenografiju cjelokupnog događaja.

le prince albert ii et caroline de hanovre au bal de la rose 2016 5568057

Ovogodišnji bal je uzvanike odveo na Caraibe jer je Cuba bila glavna tema i sadržaj ovogodišnjeg slavlja. Princeza Carolina što je u prvom mjesecu postala 59 godišnjakinja i njezin godinu dana mlađi brat Albert, aktualni vladar privlačne prinčevine pa sretni otac blizanaca Gabrielle i Pierrea su nadgledali događaj u kojemu su aktivno učestvovali svi žitelji Monaca.

Predivne toalete učesnica su zadivile svijet i učinile da se postotak prodaje lokalnih ali i svjetskih glasnika značajno podigne.

Le Bal de la Rose