London Calling – Vrhunska komedija u Rijeci i Puli

Želite znati kao izgledaju nastupi u londonskim stand up klubovima? Engleski poznajete toliko da znate što znači „it’s raining cats and dogs“? Odgovorili ste da? Dvaput? Onda je večernji izlazak na klupski program stand up komedije – London Calling – idealan za vas. Pogledati ga možete u srijedu 18.04. u botelu Marina (Rijeka) ili u četvrtak 19.04. u Rock Caffeu (Pula), a nastupi počinju u 20.30 sati.

Tri komičara nižu svoje dosjetke koji se većim dijelom baziraju na interakciji s publikom i pogleda na život potpuno drugačijim očima. Oni su: Steve N Allen (UK), Matt Griffo (US) i Matt Price (UK).

Steve je iskusan komičar i voditelj, član redakcijske ekipe „The Mash Report“ na BBC2 tematsko satiričnom showu pokrenutom u srpnju 2017 godine.
Matt Griffo stiže iz Chicaga. Njeguje ljubav za glazbu i komične tekstove i sve vam „servira“ svirajući ukulele, gitaru ili klavir.

Posljednji na ovom popisu je zapravo šećer na kraju i njegovo ime je Matt Price. Poznat je po najneobičnijim i najstrašnijim pričama s divlje strane života i nevjerojatnom šarmu pa s lakoćom osvaja i najtežu publiku.

Program London Calling Stand up do sada je predstavljen publici u Zagrebu, Osijeku, Čakovcu, Varaždinu, Sisku i Rijeci, a realizirano je više od 100 predstava i u posljednjih 8 godina predstavljeno je preko 150 komičara.

Srijeda, 18.4. – Botel Marina Rijeka
Četvrtak, 19.4. – u Rock Caffeu Pula